Over ons

Hallo, ik ben Linda en ik ben al mijn hele leven creatief. Op jonge leeftijd gebruikte ik allerhande natuurlijke materialen zoals klei, hout, steen, vilt en wol voor het vervaardigen van sprookjeswezens.

Ik won verschillende prijzen in teken- en boetseerwedstrijden. Na enkele expo’s besliste ik te kiezen waar mijn hart en ziel me naar toe stuurde. Ik koos voor mijn kennis door te geven in de vorm van allerlei cursussen.

In 1992 startte ik in mijn eigen achtertuin met ’t poppenateljeetje.

Zeer geliefd zijn de cursussen boetseren in verschillende kleisoorten, potten bakken en poppenkunst. Maar ook het keramiek beschilderen, vilten, tekenen, schilderen op doek, pouring, mozaïeken, kunst en voeding, ….We kunnen je helpen in bijna alle ambachten, kunstdisciplines en hobby’s.

Na een paar jaar barstte het ateljeetje zowat uit zijn voegen en dus zijn we verhuisd naar een grotere locatie aan de Rollebeekstraat 10/22, waar we nu nog steeds gevestigd zijn. 

Hier konden we ook onze winkel, De Hobby Ark, openen. Je vindt er allerlei materialen zoals klei, glazuren, verven, penselen, vilt, wol, stoffen, keramiek beelden en nog veel meer… Wat we niet hebben, zoeken we voor je en word besteld.

Je kan er vele kunstwerken bewonderen en aankopen zowel van cursisten als van mezelf.

Kom gerust eens langs tijdens een van onze cursussen, de open-doe-dagen of maak een afspraak.

Welkom in onze sprookjeswereld!

Onze cursisten